O podjetju

elektronskih, robotskih, mehatronskih in medicinskih sistemov.

Načrtovanje, razvoj in proizvodnja

Delujemo na področju načrtovanja in razvoja ter proizvodnje elektronskih, robotskih, mehatronskih in medicinskih sistemov. Naš interdisciplinaren pristop omogoča razvoj posameznih elektronskih, mehanskih, elektro-mehanskih, opto-elektronskih, opto-mehanskih podsklopv in PC aplikacij ali pa celotnega sistema. Posamezna področja razvoja in načrtovanja pokriva skupina mladih strokovnjakov, z najmanj univerzitetno izobrazbo iz različnih strokovnih področij kot so elektronika, strojništvo, računalništvo in optika.

Poleg izdelkov, ki so plod lastnega razvoja, našim strankam ponujamo celoten OEM (eng. Original Equipment Manufacturer) razvoj: od prototipa do končnega izdelka, od izdelave tehnične dokumentacije do mape predmeta in CE certificiranje v okviru Low Voltage Direktive ali Medical Device direktive.

Posamezne faze razvojnih ciklov kot so: specifikacija zahtev kupca, funkcionalna specifikacija, specifikacija arhitekture, dekompozicija sistema, načrt verifikacije, razvoj podsklopov, testiranje podsklopov, verifikacija in validacija sistema; so dokumentirani v skladu z ustreznimi standardi. Prisluhnili bomo vašim željam, smo zelo prilagodljivi in lahko hitro ukrepamo, če pride do sprememb v specifikaciji vaših zahtev znotraj razvojnega cikla.

Podjetje uvaja sistem kakovosti ISO 9001, kar pomeni da sledimo zapisani politiki kakovosti. V skladu z našim poslovnikom kakovosti, so vsi procesi, ki tečejo v podjetju tudi dokumentirani.

Vizija podjetja

Postati pomemben igralec na področju mehatronskih in medicinskih sistemov na slovenskem in EU trgu.

Strategija

Gradnja širokih in stabilnih temeljev za zdravo in enakomerno rast podjetja:

  • z vzpostavljanjem in vzdrževanjem korektnih in visokoprofesionalnih odnosov z našimi kupci,
  • s stalnim izobraževanjem in povečanjem števila zaposlenih,
  • nenehnim izboljševanjem sistema vodenja kakovosti.

 

povprašajte o ponudbi